Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΙΓΑΛΟΣ Α.Ε.Ε.

Η εταιρεία ΣΙΓΑΛΟΣ Α.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1992 από τον Σπύρο και την Έφη Σιγαλού, και από το 2015 κι έπειτα την σκυτάλη έχει πάρει ο γιός τους Θεόδωρος. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στη πώληση ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξιδεικεύεται στα συστήματα πέδησης και ανάρτησης για φορτηγά, λεωφορεία, τρέιλερ και παρόμοια οχήματα.

H συνεχής εξέλιξη της επιχείρησης μας σε όλο και περισσότερους τομείς και υψηλής ποιότητας νέα προίόντα, σε συνδυασμό με την συνέπεια, τις σταθερές εργασιακές σχέσεις, το καλό περιβάλλον στους χώρους εργασίας καθώς επίσης και με την επιμονή και την υπομονή μας, μας καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή της αγοράς.

Εγκαταστάσεις

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται από το 2013 εξ’ ολοκλήρου στον Ασπρόπυργο Αττικής και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα να οργανώσουμε και να αναβαθμίσουμε πιο καλά τις υπηρεσίες μας ενώ η νέα συνεργασία μας με εξειδικευμένη εταιρεία Logistics μας επιτρέπει την αποθήκευση μιας μεγάλης μερίδας των προϊόντων μας σε ιδανικές συνθήκες που επιτρέπουν την πλέον γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στις αποθήκες μας βρίσκονται πάνω από 2.000 κωδικοί σε μεγάλες ποσότητες που εγγυώνται την αποτελεσματική ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας σε ποιότητα, ποσότητα, τιμή και χρόνο παράδοσης.

Βασικός μας στόχος για το άμεσο μέλλον είναι η περαιτέρω ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών και η ολοκλήρωση της γκάμας (ποικιλίας) των προϊόντων μας.

Ο συνδυασμός της άμεσης εξυπηρέτησης με την καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς και η ποιότητα μας, μας καθιστά ως την πρώτη επιλογή σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ
ΑΠΟΘΗΚΗ – ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ